Om oss

Nero Bygg är ett byggföretag som erbjuder tjänster och totalentreprenad inom byggnation för privatpersoner, fastighetsägare och företag i Trosa kommun.

Vi arbetar utifrån effektivitet, kvalitet, ansvar och kompetens och hoppas att det är så du som kund upplever oss. Vi är en styrka på 35 kunniga och duktiga medarbetare med sätet i Vagnhärad. Välkommen till Nero Bygg AB när du vill anlita ett byggföretag i Trosa kommun eller i Sörmland!

10 årsjubileum!

I år är det 10 år sedan Nero Bygg startade! Stort tack till alla våra nya och trogna kunder som vi fått förtroendet att arbeta för!

Historien om Nero bygg

Fel destination blev rätt väg mot drömmen

Vi sponsrar

VSK Trosa Vagnhärad SK, Telge United FF och Åda Golf & Country Club

Utmärkelser

Nero Bygg utmärkelser

Om våra utmärkelser

Effektivitet

Under våra dagliga morgonmöten har vi minutiös planering av arbetet och genom att ha egen maskinpark undviker vi att arbeten ligger på kö. Det ger minimala ledtider, snabba leveranser och gynnar i slutänden priset för dig som kund.

Kvalitet

Måttstocken på kvalitén är kopplad till hög yrkesstolthet, fackmässighet och våra nöjda kunder. Att våra anställda är stolta över sitt yrke och att vi har högt ställda krav på resultatet – innebär hög kvalitet för dig som kund.

Ansvar

Vi håller alltid tider och tidsplan gentemot dig som kund. Eftersom vi själva utför allt arbete har vi full kontroll över hela kedjan. Våra anställda hantverkare är alla anslutna till fackförbundet Byggnads.

Kompetens

Vi har lång erfarenhet från byggbranschen och utför allt från totalentreprenad till finsnickeri. Vi har bred kompetens och hantverkskunnighet inom många olika områden.

Garanti & arbetsmiljö

  • Alla våra 35 anställda hantverkare är anslutna till fackförbundet Byggnads via kollektivavtal.
  • Vi följer branschregler för miljöbestämmelser och använder miljövänliga material i så stor utsträckning som möjligt.
  • Garanti på arbete som utförs av Nero Bygg och material följer Konsumenttjänstlagen. Vi arbetar i enlighet med AMA hus (svensk byggtjänst) och BBV’s (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum) branschregler.

Partners

Neros partners: Balco, Kungskvarnen, Skötkarlen, Optimera, Vimmerbyhus, Spraytec, Hygienbygg, Kakeldax