Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad i Vagnhärad.

Beatrice & Rasmus

Vagnhärad • Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad

Beatrice och Rasmus Öfverström byggde om köket och integrerade det med ett inglasat uterum, som leder ut till ett trädäck med spabad. – Uterummet har blivit vår absoluta favoritplats i huset och resultatet blev bättre än vad vi föreställt oss, säger Rasmus Öfverström.

Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad i Vagnhärad.

Uterummets tak, även det i glas, ger ett intensivt ljus och känslan av ett växthus. Sidorna, vars fönster kan öppnas upp helt, leder ut mot trädgården och trädäcket med spabadet. Huset på Gnestavägen i Vagnhärad var helt nybyggt när Beatrice och Rasmus köpte det och flyttade in 2008. Efter att ha bott in sig, såg de möjligheter att förändra det, för att få det som de själva önskade.

– Det viktigaste, när man anlitar ett byggföretag, är att man känner sig trygg med att arbetet blir fackmannamässigt utfört, när man själv inte har den byggtekniska kunskapen eller kompetensen. Vi anlitade Nero Bygg redan när de var ett litet företag med bara fyra anställda. Så vi har varit nöjda kunder i snart 10 år, säger Rasmus Öfverström.

Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad i Vagnhärad.

Nero Bygg’s första uppdrag var att bygga ett staket runt huset, därefter trappor till entréerna, en ny lekstuga och det senaste projektet var nytt kök och vinterbonat uterum. Beatrice ringde tidigt på hösten innan för att planera in ett datum när bygget skulle påbörjas till våren. Klockan 07.00 på avtalat datum, stod hantverkarna redo. Köket flyttades från andra sidan huset och skulle nu få breda ut sig i en öppen planlösning innanför det glasade uterummet. Man gjöt en bottenplatta och isolerade rummet, som på sommaren kan öppnas upp helt ut mot trädäcket med spabadet.

– Nerjius själv är väldigt kreativ och har bra idéer för hur man kan lösa olika saker. Våra gamla fönster användes till ena sidan av uterummet. Det blev snyggt och det känns alltid bra att kunna återanvända det som går, säger Beatrice Öfverström.

Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad i Vagnhärad.

Under arbetet upptäckte hantverkarna att det saknades isolering i en av väggarna och frågade om de skulle fylla upp utrymmet. När uppdraget var klart blev det dock något dyrare än vad som var avtalat, men Nero Bygg stod för vad de sagt och tog den extra kostnaden.

– De håller ord och vid problem som uppkommer så löser de dem alltid. Att de inte tar genvägar utan verkligen vill hjälpa, är sådant man uppskattar som kund. Nero Bygg har velat bygga en kundkrets som är nöjd och det har de lyckats med, åtminstone när det gäller oss, säger Rasmus Öfverström.

Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad i Vagnhärad.

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Nerijus Malasevicius

073-7609523
nero@nerobygg.se

Arkitektdröm byggd för platsen

Arkitektritat 2-planshus

Societetshuset

Anrikt hus fick tidsenlig renovering

Attefallshus

Moderna Attefallshus med maxad boyta

Galleri

Modern grind i äldre stil

Automatisk specialgrind med fasad klädd som en gärdesgård

Åda Tree House

11 fristående villor med utsikt över Åda Golf & Country Club

Linda & Mathias

Totalrenoverad 30-tals borgmästarvilla och tomt

Gunilla & Per

Nybyggt vinkelhus med trädäck och spabad

Julia & Andreas

Nybyggda Trosavillan ritad och byggd av Nero Bygg

Camilla & Peter

Trädäck med nedsänkt pool och bastu

Beatrice & Rasmus

Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad

Regina & Anders

Nybyggt drömhus i modern stil