Pool med trädäck, bastu, staket och inglasat uterum i Vagnhärad

Camilla & Peter

Vagnhärad • Trädäck med nedsänkt pool och bastu

Baksidan av det gråmålade huset i Vagnhärad rymmer idag en vilsam oas. Men förvandlingen av huset började redan 2007, när Peter och Camilla Jansson anlitade Nero Bygg för första gången. – Är man nöjd finns ingen anledning att anlita någon annan, säger Peter Jansson.

Den som sist såg Camilla och Peters hus för 10 år sedan, skulle antagligen ha svårt att känna igen det. Sedan dess har det mesta förändrats. Nero Bygg har anlitats för att utföra stenläggningar med rabatter, omlackning av köksluckor, renovering av tvättstugan, nybygge av bastu, takläggning på garage, poolbygge med trädäck, dubbla staket kring tomten, snickeriarbeten inne i huset samt dränering.

Pool med trädäck, bastu, staket och inglasat uterum i Vagnhärad

– Nero Bygg har bred kompetens inom de flesta områden. Arbetet första gången blev bra direkt och vi fick det precis som vi önskade. Dessutom gick det snabbt, och då fanns det ingen anledning att anlita någon annan, säger Peter Jansson.

Under de 20 år som familjen bott i huset har man successivt förbättrat och förändrat det för att passa behoven. Husets baksida rymmer en fantastisk oas. Ett trädäck sträcker sig i avsatser ner mot den kantiga utomhuspoolen och omges av ett staket som skärmar av mot insyn. Familjen har skapat små vrår för avkoppling och socialt umgänge runt poolen och en utedusch finns i anslutning till bastun intill. Ett inglasat uterum för kyligare dagar leder in till köket. På kvällen lyser de infällda lamporna upp mysigt i trappstegen kring poolen.

– Dagen när vi skulle börja bygga trädäcket kring poolen vällde det in hantverkare och det gick snabbt att få allt klart. Snickaren hade många bra idéer som vi inte hade kommit på själva. Det var bland annat hans idé med en utedusch, säger Camilla Jansson.

Pool med trädäck, bastu, staket och inglasat uterum i Vagnhärad

När de två barnen flyttat ut har istället två hundar flyttat in och ytterligare ett staket uppfördes runt hela tomtgränsen. Några större problem minns man inte att man stött på under åren, och uppkommer några, så ser Nero Bygg alltid till att lösa dem.

– En skruv hade lossnat i uteduschen. Jag ringde Nero Bygg och inom 30 minuter kom en hantverkare och åtgärdade det. Vilket annat byggföretag skulle komma för en så liten sak, och så snabbt? säger Peter Jansson.

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Nerijus Malasevicius

073-7609523
nero@nerobygg.se

Arkitektdröm byggd för platsen

Arkitektritat 2-planshus

Societetshuset

Anrikt hus fick tidsenlig renovering

Attefallshus

Moderna Attefallshus med maxad boyta

Galleri

Modern grind i äldre stil

Automatisk specialgrind med fasad klädd som en gärdesgård

Åda Tree House

11 fristående villor med utsikt över Åda Golf & Country Club

Linda & Mathias

Totalrenoverad 30-tals borgmästarvilla och tomt

Gunilla & Per

Nybyggt vinkelhus med trädäck och spabad

Julia & Andreas

Nybyggda Trosavillan ritad och byggd av Nero Bygg

Camilla & Peter

Trädäck med nedsänkt pool och bastu

Beatrice & Rasmus

Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad

Regina & Anders

Nybyggt drömhus i modern stil