Trosavillan, ritad och byggd av Nero Bygg.

Julia & Andreas

Trosa • Nybyggda Trosavillan ritad och byggd av Nero Bygg

I tio dagar hade Julia och Andreas hunnit bo in sig i Nero Byggs ”Trosavillan” innan dottern Lykke föddes. I mars 2017 stod huset på Astrakanvägen redo att ta emot familjen. – Vi stormtrivs verkligen i detta hus, berättar Julia Olsson.

Trosavillan, ritad och byggd av Nero Bygg.

– Köket som öppnar upp mot vardagsrummet, takhöjden och de stora fönsterpartierna som vetter ut mot naturen och golfbanan utanför är det vi älskar mest med huset, säger Julia Olsson.

I över ett år hade Julia och Andreas letat hus eller tomt med pendlingsavstånd till Södertälje, där Julia arbetar. När exteriörbilder på ”Trosavillan” kom ut på Hemnet åkte paret direkt ut för att titta närmare på det.

– Vi gick ett varv och fastnade med en gång för huset, tomten och utsikten. Trots att ingenting var klart invändigt la vi ett bud direkt, berättar Andreas Anjou.

Trosavillan, ritad och byggd av Nero Bygg.

Husets läge med närheten till havet vid Komötet och den vackra utsikten högt över Åda golfbana gjorde att valet föll på Trosa och ”Trosavillan”. Huset, som är byggt från lösvirke i ett plan, har fyra rum, två stora badrum, en grovingång och stora, öppna umgängesytor mellan kök och vardagsrum som går ända upp i nock. Stora glaspartier vetter ut mot en generös veranda som är skyddad från insyn eftersom naturen är närmsta granne.

– Huset är ett perfekt första hus för oss. Vi har plats för allt vi behöver plus ett gästrum med tillhörande stort badrum. Den smarta förvaringen i hallen slukar precis allt och grovingången är uppskattad när man ska in med en lerig barnvagn, säger Julia Olsson.

Interiör från Trosavillan, ritad och byggd av Nero Bygg.

Paret hade egentligen planer på att rita och bygga ett eget hus och letade tomt. Men i efterhand är de väldigt glada över att de valde ”Trosavillan” istället. De kom in tidigt i byggprocessen och hade därför möjlighet att vara med och påverka både fasadfärger och detaljer i interiören.

– Under färdigställandet har Nero Bygg varit väldigt bra att jobba med. De fixar allt och ingenting är omöjligt. Nu har vi ett komplett, välplanerat och helt nytt hus där allt har ingått, säger Andreas Anjou.

Trosavillan, ritad och byggd av Nero Bygg.

Små detaljer som belysningen i fönsterkarmarna och en genomtänkt och vacker fasadbelysning är saker som Julia och Andreas uppskattar mycket med ”Trosavillan”.

– Inte att glömma så är huset är placerat perfekt mot solen. Hela kvällen har vi kvällssol på altanen, säger Julia Olsson.

Trosavillan, ritad och byggd av Nero Bygg.

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Nerijus Malasevicius

073-7609523
nero@nerobygg.se

Arkitektdröm byggd för platsen

Arkitektritat 2-planshus

Societetshuset

Anrikt hus fick tidsenlig renovering

Attefallshus

Moderna Attefallshus med maxad boyta

Galleri

Modern grind i äldre stil

Automatisk specialgrind med fasad klädd som en gärdesgård

Åda Tree House

11 fristående villor med utsikt över Åda Golf & Country Club

Linda & Mathias

Totalrenoverad 30-tals borgmästarvilla och tomt

Gunilla & Per

Nybyggt vinkelhus med trädäck och spabad

Julia & Andreas

Nybyggda Trosavillan ritad och byggd av Nero Bygg

Camilla & Peter

Trädäck med nedsänkt pool och bastu

Beatrice & Rasmus

Inglasat uterum, kök och trädäck med spabad

Regina & Anders

Nybyggt drömhus i modern stil