Bygg- & totalentreprenad

Det ska vara enkelt och tryggt när du bygger ditt hus. Eftersom vi är ett byggföretag med stor kapacitet kan vi på ett tryggt sätt åta oss totalentreprenader, vilket innebär att vi tar fullt ansvar.

Från byggsats till färdigt hus följer oftast sex olika entreprenader: grundarbete, bygg, EL, VVS, golv/kakel/klinkers och måleri. Vi har en egen maskinpark och representerar alla yrkesgrupper förutom el och VVS där vi samarbetar med kompetenta och pålitliga underleverantörer.

Att bygga hus är en omfattande process med många olika parter inblandade. Det är många lagar och regler att förhålla sig till, och vägen från idé till färdigt hus är unik och varierar mellan olika småhusleverantörer.

För byggentreprenaden Vimmerbyhus har vi fått förtroendet att bygga ett flertal hus i Trosa Kommun. Vi har goda samarbeten med de underentreprenörer och fackmän som utför de olika delarna under byggprocessen. Vi arbetar med avtalade priser och alla är väl införstådda med de krav vi har på väl utfört arbete.

Behöver du inspiration?

Läs om Anders & Regina och deras nybyggda drömhus i Trosa eller besök Julia & Andreas i Trosavillan ritad och byggd av Nero Bygg.

Referensuppdrag

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Janne Gustafsson

070-0331462
janne@nerobygg.se

Tjänst

Om- & tillbyggnad

Tjänst

Takomläggning

Tjänst

Badrum & plattsättning

Tjänst

Måleri & tapetsering

Tjänst

Snickeri

Tjänst

Altaner & inglasade uterum

Tjänst

Markarbeten & stenläggning

Tjänst

Husgrunder & dränering

Tjänst

Poolbyggnation

Tjänst

Bygg- & totalentreprenad